Over ons

Meso clinic

Vakkundig en eerlijk

Professioneel team, klantvriendelijk en duidelijke intake
Selcuk
Rotterdam
Over ons

Mesoclinic is een sfeervolle en mooie kliniek gelegen in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in mesotherapie behandelingen. De kliniek staat voor vakkundig en eerlijk advies. Wij hebben oog voor de cliënten en eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Ontdek waarom Meso Clinic de vertrouwde naam is als het gaat om mesotherapie-behandelingen

Hoe gaan wij te werk

De behandelingen verschillen per persoon. Daarom stellen wij een behandelplan samen die afgestemd is op uw situatie. Wij vinden dat een bezoek aan de kliniek meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling en houden van een fijne en gemoedelijke sfeer. Het is belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt.
Wij geven vrijblijvend advies en tevredenheid staat op nummer 1. De behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd en wij leggen alles stap voor stap uit. Alle informatie over de behandelingen vindt u onder het kopje “behandelingen”.

Wat is mesotherapie

Mesotherapie is een alternatieve medische behandeling waarbij door middel van een injectienaald verdunde stoffen in de middelste huidlaag (mesoderm) gespoten worden. Mesotherapie behandelingen zorgen ervoor dat de bloedcirculatie in het behandelende gebied wordt verbeterd door de nodige voedingsstoffen toe te dienen. Hierdoor zal de haargroei geoptimaliseerd worden.
Bij mesotherapie wordt er een 100% natuurlijk mengsel in de huid geïnjecteerd.
Dit mengsel bestaat uit:

  • Hyaluronzuur
  • Vitamines
  • Mineralen
  • Cafeïne
  • Enzymen
  • Aminozuren
  • Antioxidanten
  • Nucleïnezuren

Dit resulteert tot het activeren van de haarzakjes wat zorgt voor haargroei, ook geeft het je huid van binnen een boost. Haaruitval stop na 80% al na 1 behandeling en op langere termijn wordt het bestaande haar dikker, langer en sterker. Voor de behandeling vindt er een intakegesprek plaats, in dit intakegesprek maken wij een passend behandelplan. Wij werken met een trichoscope en kunnen daarmee een haaranalyse maken. Naar aanleiding van het intakegesprek word het aantal behandelingen voorgesteld waarvan wij denken dat nodig is voor een optimaal resultaat. Tijdens de behandeling leggen wij alles stap voor stap uit, zo bent u op de hoogte van wat wij doen en wat u kunt verwachten.

Fijne sfeer

Vakkundig

Hygiënisch

Zij waren u al voor

Neem contact met ons op
Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten over een behandeling? Neem dan contact met ons op!

Adres

Jacques Dutilhweg 197, 3065 KA Rotterdam
Er is gratis parkeergelegenheid

Openingstijden

Di-Do: 10:00-18:00
Vr: 10:00-20:30
Za: 11:00-18:00
Zo-Ma: Gesloten