F.A.Q.

Heeft u een vraag over Mesotherapie? Lees hier onze veelgestelde vragen

Mesotherapie is een alternatieve medische behandeling, waarbij door middel van een injectienaald verdunde stoffen in de middelste huidlaag (mesoderm) gespoten worden. 

Meestal duurt een behandeling ongeveer 30 minuten. Een behandeling met voorafgaand een intakegesprek zal ongeveer een uur duren. Na afloop van de behandeling kunt u zelfstandig de kliniek verlaten en uw werkzaamheden hervatten. 

Over het algemeen wordt mesotherapie niet als pijnlijk ervaren. Het is vanzelfsprekend dat je de injecties zal voelen, omdat er gebruik wordt gemaakt van kleine naaldjes. Bent u erg gevoelig? Maak dit tijdig kenbaar bij de haarspecialist. Van bijpijn is bij mesotherapie zelden sprake.  

Tijdens het intakegesprek zal er een behandelplan worden gemaakt op maat. Wij adviseren meestal een kuurvorm. Uw haren zitten namelijk in verschillende fases, van de groeifase tot de uitvalfase en in die 6-8 behandelingen zullen dus alle haren behandeld worden.

Mesotherapie kan uitstekend samen gaan met een haartransplantatie, het voordeel is hiervan dat uw bestaande haren door mesotherapie gezonder en dikker kunnen worden. Daarnaast wordt uw haaruitval gestabiliseerd, waardoor haren na een haartransplantatie minder snel uitvallen. 

Ja, over het algemeen is mesotherapie een veilige behandeling. Bijwerkingen zijn meestal minimaal, zoals lichte roodheid of een lichte zwelling op de injectieplaatsen. 

Mesotherapie valt onder cosmetische geneeswijzen. Zorgverzekeraars vergoeden behandelingen uitgevoerd door Meso Clinic NIET.

Als je een behandeling afneemt is het gratis.
De kosten voor een intake voor mesotherapie haar bedraagt €20. Je ontvangt hierbij een consult, behandelplan en de benodigde informatie. Wanneer je daarna een behandeling bij ons neemt, gaat het intakebedrag af van de behandeling prijs.

Staat je vraag hier niet tussen?
Neem dan contact op

Heb je een vraag of wil je meer weten over een behandeling? Neem dan contact met ons op!

Adres

Jacques Dutilhweg 197, 3065 KA Rotterdam
Er is gratis parkeergelegenheid

Openingstijden

Di-Do: 10:00-18:00
Vr: 10:00-20:30
Za: 11:00-18:00
Zo-Ma: Gesloten